Sommer

Det har blitt en del utstillinger med Theo gjennom våren og sommeren, og han gjør det fortsatt veldig sterkt til tross for sin unge alder!

Blant annet var vi på NKKs Internasjonale utstilling i Kristiansand. Her ble Theo BIR og tok STOR-CERTET 😀 Det var stor stas og strålende stemning rundt ringen! Theos mor Daini ble BIM, for dommer Johan Juslin (Finland). Dermed ble Theo fullcertet og nå må vi pent vente til fylte 2 år før han kan motta flere cert. Takk for en trivelig helg alle sammen!

Theo og Daini

Theo og Daini

Vi deltok også på dobbelutstilling på Gaalaasbanen. 8 påmeldte JS og Theo ble BIR begge dager. Plasserte seg også i de store gruppefinalene begge dager, henholdsvis BIG2 og BIG3. Dommere: Iuza Beradze (Tsjekkia) og Freddie Klindrup (Danmark).

Theo på Gaalaas

Theo på Gaalaas

I juni var det nok en gang duket for Japanerklubbens spesialutstilling i Ål. Avlsrådet arrangerte i den forbindelse felles øyelysing med veterinær fra Norges Veterinærhøyskole. Japanere over 6 år var målgruppen. Vi hadde derfor med oss Maja som ble øyelyst og hadde friske øyne fri for sykdom. På utstillingen var det hele 52 påmeldte for Britt Nyberg, Norge. Theo vant en stor juniorklasse med excellent og CK, ble BIR junior og senere 3. best in show! 🙂 😀

Theo BIS 3

Theo BIS 3

Har også rukket noen utenlandsturer i sommer. Først gikk ferden til Danmark hvor vi hadde en riktig flott helg i godt selskap med våre danske venner. Fikk også treffe Aya fra C-kullet igjen (Wilmaya’s Come Fly With Me Aya), og dessuten stakk Simbas eiere innom utstillingen for å hilse på (Wilmaya’s Dream Of Wilma). Simba ble for øvrig far til et stort kull på hele 6 tisper i mai! De er nå 8 uker gamle og aldeles nydelige. ❤ I Danmark fikk Theo flotte plasseringer begge dager og gode kritikker, 2xres. cert og Crufts-kvalifisert.

Theo i Vejen

Theo i Vejen

For 2 uker siden var vi på utstillingen i Alfta i Sverige. 14 japanere deltok for Rony Doedijins, Nederland. Til tross for veldig varmt vær (28 grader i skyggen) gikk Theo bra og ble 2. beste hannhund med CERT! 🙂

IMG_3130

Forhåpentligvis blir det valper her igjen til høsten. Hannhund er bestemt. Mer info vil komme. 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s